Weg met de vermoeidheid,

het knagende schuldgevoel en

de onbestemde onrust.

Met “Geluk zit in jezelf … maar waar dan?” krijg jij de sleutel in handen
tot een leven waarin jij je gelukkiger voelt.

Je (her)ontdekt wat de belangrijkste blokkades zijn die je belemmeren in jouw geluk.

Je krijgt inzicht in hoe jij die belemmeringen uit de weg kunt ruimen.

Zonder dat het geforceerd aanvoelt.

Zo reken je af met die knagende emoties, de onrust en vermoeidheid.

En zit je na een paar weken lekkerder in je vel.

Bovendien heb je inzicht in hoe je dat ook op langere termijn zo houdt.

Weg met de vermoeidheid, het knagende schuldgevoel en de onbestemde onrust. Met “Geluk zit in jezelf … maar waar dan?” krijg jij de sleutel in handen tot een leven waarin jij je gelukkiger voelt. Je (her)ontdekt wat de belangrijkste blokkades zijn die je belemmeren in jouw geluk. Je krijgt inzicht in hoe jij die belemmeringen uit de weg kunt ruimen. Zonder dat het geforceerd aanvoelt. Zo reken je af met die knagende emoties, de onrust en vermoeidheid. En zit je na een paar weken lekkerder in je vel. Bovendien heb je inzicht in hoe je dat ook op langere termijn zo houdt.

Baal jij hier ook zo van?

Ik ben vaak zo moe, dan schiet ik alweer uit mijn slof tegen mijn man of mijn kinderen … om iets onbenulligs. Ik heb er al een seconde daarna spijt van, maar ja, het is alweer gebeurd.” Hoe vaak overkomt je dat niet. Telkens neem je je voor om het niet meer te doen. Toch komt dat moment steeds weer terug. Zo lijk je meer en meer jezelf kwijt te raken. En lig je ’s nachts wakker, piekerend over je relatie. “Blijft hij zo nog bij me?”

Ja, gezellig, we maken snel weer even een afspraak.” Je hoort het jezelf zeggen, en pas dagen later pak je je telefoon om te kijken wanneer je tijd hebt. Voor je het weet zijn er twee weken voorbij en spreek je elkaar ook te weinig. Al die tijd knaagt het schuldgevoel.

Hoe ga ik het toch aanpakken, ik heb het me al zo vaak voorgenomen om het anders te doen. Telkens lukt het me wel eventjes, maar dan val ik toch weer terug in mijn oude gewoontes“. Je voelt je eigenlijk al een hele tijd zo. Een onbestemd gevoel van onrust en ontevredenheid met jezelf en je leven.

“Vorige week gebeurde het nog. Ik had een belangrijk besluit te nemen voor mijn werk. Ik wist hoe ik het ging aanpakken. Maar door een gesprekje met een collega liet ik me toch weer van de wijs brengen. En pakte het inderdaad niet goed uit.” Je gaat tegen je gevoel in. Je wilt je collega niet tegenspreken, haar te vriend houden. Terwijl je eigenlijk al weet dat wat zij voorstelt niet de juiste weg is, voor jou. Dat wil je niet meer laten gebeuren.

Al met al lijkt het of jouw leven er vooral zo uitziet:

Je voelt dat het tijd is voor een verandering in je leven.

Er is meer uit te halen, meer voldoening en minder stress.

Weet je, ik begrijp heel goed hoe jij je voelt.

Ik heb deze lessen niet zomaar gemaakt.

Het is opgebouwd uit alles wat ik de laatste 20 jaar heb geleerd.

Door mijn eigen ervaringen.

Al toen ik begin 20 was kwam ik in een burn out terecht. Het kostte me een paar jaar om daar helemaal uit te komen. En ook daarna ging het niet altijd even makkelijk. Ik heb vele periodes gekend waarin ik chronisch gebrek aan energie had. Dat maakte somber, want ik was vaak niet de persoon die ik graag wilde zijn. Ik had te weinig tijd voor mijn sociale contacten. Op mijn werk liet ik mijn kwaliteiten niet uit de verf komen. Ik had moeite om mijn grenzen goed aan te geven, en deed veel om collega’s het naar de zin te maken. Later kwam ik in een periode waarin ik al te vaak snibbig was, juist naar de mensen waar ik zoveel om geef. Kortom, ik zat lange tijd niet goed in mijn vel.

Toch voelde ik, diep van binnen, dat het ook anders kon. Ik had een soort vertrouwen dat er een leven voor mij zou zijn waarin ik me gelukkig zou voelen. Of liever gezegd, veel vaker gelukkig zou voelen. Want het was natuurlijk ook weer niet altijd kommer en kwel.

Door dat gevoel van binnen ben ik op zoek gegaan naar inzicht. Ik heb me verdiept in hoe je beter en anders met je eigen energie kunt omgaan. Verschillende opleidingen in persoonlijke ontwikkeling hebben me inzicht en praktische kennis gegeven. Ik heb boeken gelezen om meer en dieper inzicht te krijgen. Er kwamen mensen op mijn pad die me steeds weer een stukje verder hielpen. Ik heb het altijd heel fijn gevonden om met mensen te praten die met dezelfde problemen worstelen. Dan voel je je wat minder eenzaam.

Al die dingen hebben me stap voor stap inzicht gegeven in waar het wrikte. Inzicht ook in waar de oplossing in zit. Zo heb ik mijn leven een positieve wending kunnen geven.

Met mijn persoonlijke groei ging natuurlijk mijn chronische vermoeidheid in positieve lijn mee. Ik weet nu veel sneller wanneer ik over mijn grenzen ga. En als dat toch gebeurt, heb ik verschillende manieren om mijn energie op een prettige en snelle manier weer op peil te krijgen. Dat heeft uiteindelijk ook mijn zelfvertrouwen enorm vergroot. Het zelfinzicht in mijn valkuilen én mijn unieke kracht zorgt ervoor dat ik veel beter in mijn vel zit.

En dat gun ik jou ook van harte.

Daarom heb ik deze lessen geschreven. Om jou te laten ervaren dat het echt anders kan. Je zult zien dat ook jij een positieve wending kunt geven aan je leven. Het is bovendien veel minder ingewikkeld dan je misschien zou denken.

Ga met me mee op ontdekkingsreis in jezelf. Dan vind je de sleutel tot jouw geluk. Ik beloof je, die ga je echt vinden in de lessen van de “Geluk zit in jezelf … maar waar dan?” community.

Er zijn veel lessen voor jou,

vol praktische informatie en tips.

De leeromgeving van de community

wordt telkens aangevuld met

nieuw, praktisch en inspirerend materiaal.

Daar breng ik je natuurlijk direct van op de hoogte.

Wat krijg je:

Je hebt 24/7 toegang tot al het materiaal.

Je doet de lessen in je eigen tempo.

Uitwerken doe je lekker offline.

Alle lessen draaien om die ene vraag: “Wat is het dat mij gelukkig maakt? En wat niet?”

Je gaat ook inzicht krijgen in de vraag: “En waarom wel of juist niet?”

Je krijgt oefeningen, om uit te zoeken waar het er bij jou aan schort.

Dat doe je door te schrijven, lijstjes te maken, naar foto’s en andere beelden te zoeken, te tekenen, te schilderen, en te fantaseren.

Je kiest de manier die het meest bij jou past.

We zetten jouw vermoeidheid, je gepieker, je stress, je schuldgevoel en de onrust in de schijnwerpers.

Het is een work in progress. Er is geen exact begin of einde, je loopt op het pad van geluk, net als ik.

Je gaat op onderzoek uit, je stoeit ermee, er zullen momenten zijn dat je er misschien voor weg gaat lopen, en toch kom je er dan weer bij terug.

Want jij wilt, net als ik, anders mee omgaan.

Ik geef je mooie, inspirerende voorbeelden.

Ik deel voorbeelden met je uit mijn eigen dagelijkse leven, om je te motiveren.

Langzaam maar zeker bouw je aan inzicht in jouw geluk.

En hoe je dat in je dagelijkse leven een vast plek geeft.

Je gaat ervaren hoe jij gelukkiger, fitter en meer in balans bent.

Je ontwikkelt een recept waar je op terug kunt vallen in moeilijke tijden.

Er is bovendien een warme, online community op Facebook waar je elkaar motiveert en inspireert.

Je werkt in blokken met centrale thema’s zoals:

Rituelen en ritmes

Acceptatie

Overgave

Blokkades

Je krijgt oefeningen en opdrachten zoals:

De geluksfoto van de week – 52 weekthema’s om foto’s te maken. Ze  zijn een moment voor jezelf, een startpunt voor een Heart Journal of om simpelweg de schoonheid in je leven (weer) te (gaan) zien.

Woorden van geluk – woorden brengen veel teweeg, ik laat je zien hoe je je hart lucht, hoe je je uit en hoe je zo een stapje dichter bij jouw geluk komt. Je schrijft, tekent, fantaseert, droomt, knipt, plakt en verzint ermee in je Heart Journal.

Inspiratie in het midden – quotes die je inzicht geven en aan het denken zetten.

De 7 van Maureen – 52 vragen waar je lijstjes mee gaat maken. Want als je zelf niet meer weet hoe jij gelukkig, blij of energiek wordt, dan kun je met deze vragen aan de slag om daar inzicht in te krijgen.

Meditatiesbijvoorbeeld korte meditaties waarbij je je concentreert op je ademhaling. Langere meditaties voor betere gronding en verbinding met je kern.

Filmpjes van “Maureen loopt het pad van geluk” – ik laat je zien hoe ik in mijn leven omga met geluk, hoe ik mijn weg probeer te vinden in de chaos en hectiek van het leven.  Hoe ik blokkades tegenkom en daar een les uit probeer te trekken. Kortom, ik loop met jou mee. En ook ik weet het soms even niet.

 Op weg zijn is het geluk.

Geluk is geen bestemming,

en geen doel dat je moet bereiken.

Even kennismaken | Ik ben Maureen van Jouw Geluk en Succes | Gelukscoach met een zwak voor mooi papier, notitieboekjes, & zwart-witte streepjes. En muziek. Oh ja, en ik spreek ook Zweeds.

Doe je mee? Klik op de knop hieronder en schrijf je in!

Warm aanbevolen door anderen

Ardie Disbergen: Kijk eens hoe mooi. Doe nu twee dagen mee en word blij van dit moois. Je kunt je zo aanmelden. Maureen heeft het met alle liefde gemaakt……Dat voel je gelijk.

Jessy Sluiter: Een prachtige mini-cursus van een prachtige vrouw……. alleen de uitnodiging al doet je smelten. Klein geluk, hoe mooi is dat en hoe vaak vergeten we dat we klein geluk hebben in ons leven. Ben je nieuwsgierig wat Maureen je te bieden heeft, doe dan mee aan haar cursus. Ik wens je geluk x

Miek van Asten-Gallé: Het mooie vind ik , dat ik klein geluk meer ga zien. Ik dacht dat het maar niets was, saai was. De wereld vraagt toch om heel andere serieuze dingen. Vaak niet leuk, vervelend omdat ik er niets aan kan veranderen vanuit mijn positie. Als we de kracht van klein geluk groter kunnen maken door ieders kleine stappen, misschien is dat de weg. Ik doe er graag aan mee.

Muriel Povel: Dit heeft Maureen gemaakt, mijn buddy in ons leertraject. Maureen schrijft zo makkelijk en raak. Ik vind dat heerlijk om te lezen. Neem een kijkje en laat je verrassen…☺?

Wat levert de cursus jou op?

je zit beter in je vel 

 je hebt het inzicht hoe je dat vaker voor elkaar krijgt

je zult meer aandacht hebben voor de mensen om je heen

je verliest jezelf minder snel uit het oog

je hebt meer inzicht in wat voor jou echt belangrijk is om je gelukkig(er) te voelen

 je hebt een paar prettige en tegelijk praktische manieren om sneller tot rust te komen

Wacht niet langer. Schrijf je meteen in!

Ik beloof je dat het een bijzondere ervaring wordt waar jij precies datgene uithaalt wat jou verder helpt in je leven. Zodat je echt die vermoeidheid, de  onrust en dat akelige schuldgevoel kwijt kunt raken.

Kosten

Deze cursus kost € 97,- euro. Maar ik heb een prachtige introductieprijs voor je! Je betaalt tot 20 maart maar €77 ,- 

Weg met de vermoeidheid, het knagende schuldgevoel en de onbestemde onrust. Met deze online cursus krijg jij de sleutel in handen tot een leven waarin jij je gelukkiger voelt. Je (her)ontdekt wat de belangrijkste blokkades zijn die je belemmeren in jouw geluk. Je krijgt inzicht in hoe jij die belemmeringen uit de weg kunt ruimen. Zonder dat het geforceerd aanvoelt. Zo reken je af met die knagende emoties, de onrust en vermoeidheid. En zit je na een paar weken lekkerder in je vel. Bovendien heb je inzicht in hoe je dat ook op langere termijn zo houdt.

Twijfel je nog? Laat het me weten!

Stuur me een e-mail met jouw vragen, dan bespreken we samen of de cursus iets voor jou is.

Mijn e-mail adres is: maureen [@] jouwgelukensucces .nl (of klik op de knop hieronder).

Tot gauw!

Stuur ons een e-mail

Stuur ons een e-mail met uw vraag. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

0

Start typing and press Enter to search

Geluk zit in een klein hoekje ... zorg dat je het niet mist Gratis e-book van Jouw Geluk en Succes

“Geluk zit in een klein hoekje … Zorg dat
je het niet mist”

Download vandaag nog ons gratis e-book.

 

Met een 21 dagen klein geluk-dagboek!