Klein geluk momenten | Ontdek de kracht van klein geluk

Ik ben Maureen van Jouw Geluk en Succes, de enthousiaste schrijfster van alles wat je op deze website ziet en hoort. Ik geloof erg in de kracht van klein geluk. Het is een krachtig medicijn voor alle stress en negativiteit in je leven.

Maureen in het kort?

Ik ben behalve gelukscoach, een woordenliefhebster met een talenknobbel. De meest exotische taal die ik spreek is Zweeds. Ik kom ook graag in Zweden, daar voelt het eigenlijk als mijn tweede thuis. Ik heb een zwak voor mooi papier. In mijn kast staat altijd een hele verzameling bijzondere notitieboekjes. En zonder muziek vind ik het leven een stuk minder aangenaam.

Over de kracht van klein geluk kan ik je veel vertellen. Dat doe ik natuurlijk al hier op mijn blog, maar sinds kort ook op Facebook.

Live nog wel … Mocht je het gemist hebben, hier kun je de uitzendingen nog een rustig bekijken.

Waarom zou je deze uitzendingen willen bekijken?

Als je op zoek bent naar een effectief medicijn voor:

  • die dagen dat je je gestrest voelt,
  • wanneer je merkt dat je vaak en langdurig moe bent,
  • wanneer je je overprikkeld voelt en niet goed weet hoe je daar weer uitkomt,
  • alle dagen dat je je lamlendig voelt.

Waarom juist dan klein geluk?

  • Je brengt je aandacht bewust bij een positief moment.
  • Je vertraagt, wat heel effectief is voor het tegengaan van te veel stress.
  • Je brengt de aandacht terug naar jezelf, in plaats van je omgeving, dat helpt goed bij overprikkeling.

 

Deze uitzendingen deed ik live op Facebook. Ik geef je elke keer ook meteen een mooi voorbeeld ter inspiratie. Je voelt direct wat het met je doet.

Cadeautje voor jou

Elke uitzending is op zichzelf al een klein cadeautje voor jezelf. Gun jezelf even de tijd om te kijken, je ontdekt vast en zeker een moment dat je herkent. Bovendien, ik vertel je over een Happiness in a Jar project én er komt regelmatig nog een cadeau voorbij.

Kijk je mee?

De allereerste keer live … !

Waar vind je klein geluk?

Speciale kerstuitzending!

Koffietijd met Jouw Geluk en Succes | Met een kersttip én een cadeau voor jou!

Koffietijd met Jouw Geluk en Succes | Een mooi project voor 2017 en balans in je leven

Stuur ons een e-mail

Stuur ons een e-mail met uw vraag. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

0

Start typing and press Enter to search

Geluk zit in een klein hoekje ... zorg dat je het niet mist Gratis e-book van Jouw Geluk en Succes

“Geluk zit in een klein hoekje … Zorg dat
je het niet mist”

Download vandaag nog ons gratis e-book.

 

Met een 21 dagen klein geluk-dagboek!