“You get in life what you have the courage to ask for”. Een uitspraak van Oprah Winfrey, die je aan het denken zet. Het leven geeft je waar jij om vraagt. Wanneer je de moed hebt om bewust te vragen, krijg je dat terug.

Dat hoeven niet direct hele grote dingen te zijn. Het gaat ook om de kleine, belangrijke dingen die jouw leven mooier, prettiger en gelukkiger maken. Is dat iets wat jij doet? Via meditaties bijvoorbeeld, of door het te visualiseren. We geven je deze overdenking vandaag niet vanuit het idee dat het leven maakbaar is. We reiken je de woorden aan om in te voelen of je durft te vragen wat je nodig hebt. Of je in enige mate bewust bent dat je kunt krijgen wat je vraagt.

 

You get in life what you have the courage to ask for Oprah Winfrey quote

Zoals elke woensdag is deze quote bedoeld ter inspiratie. Of als moment van reflectie. Ga eens na wat het bij je oproept. Neem eventueel een paar minuten om je gedachten en gevoelens op te schrijven of op een andere manier te verwerken.

Je weet al dat wij alle Inspiratie Woensdag Quotes op een Pinterest bord verzamelen, toch? Als je ons volgt, volgen wij je terug. Je vindt daar trouwens nog meer prachtige, inspirerende quotes. Wellicht inspiratie voor jou om ook een bord te maken.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur ons een e-mail

Stuur ons een e-mail met uw vraag. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

0

Start typing and press Enter to search

Geluk zit in een klein hoekje ... zorg dat je het niet mist Gratis e-book van Jouw Geluk en Succes

“Geluk zit in een klein hoekje … Zorg dat
je het niet mist”

Download vandaag nog ons gratis e-book.

 

Met een 21 dagen klein geluk-dagboek!