Het is woensdag, Inspiratie-dag. Deze week een quote van Julia Child. Zorg dat je interesse houdt in je passie. Zoek dat waar je enthousiast van wordt. En als je het gevonden hebt, houd je interesse dan warm. Wakker je interesse in je passie telkens weer aan. Heb jij dat? Een passie? Iets waar je zonder moeite een uur over volpraat bijvoorbeeld. Dat is een goede aanwijzing voor wanneer je denkt: “Passie? Ik?”. Waar begin je moeiteloos een gesprekje over, op een feestje of tegen collega’s. Dat onderwerp waar je alle ontwikkelingen van op de voet volgt.

Find something you are passionate about, Quote Julia Child - Jouw Geluk en Succes

Een moment van reflectie

Ons advies voor vandaag: gebruik deze quote moment van reflectie. Ga eens na wat het bij je oproept. Neem eventueel een paar minuten om je gedachten en gevoelens op te schrijven of op een andere manier te verwerken. Herinner jezelf aan je passie. Vraag je eens af: hoeveel doe ik nu met mijn passie? En hoe voelt dat. Is het nodig om er verandering in aan te brengen, er meer tijd aan te besteden. Maak direct een plan, wakker het vuurtje weer helemaal aan, als dat nodig is.

Reacties zijn natuurlijk weer welkom. We zijn benieuwd waar jouw interesse ligt en hoe daar steeds je vuurtje voor blijft branden. Wat doe en laat je er allemaal voor?

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur ons een e-mail

Stuur ons een e-mail met uw vraag. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

0

Start typing and press Enter to search

Geluk zit in een klein hoekje ... zorg dat je het niet mist Gratis e-book van Jouw Geluk en Succes

“Geluk zit in een klein hoekje … Zorg dat
je het niet mist”

Download vandaag nog ons gratis e-book.

 

Met een 21 dagen klein geluk-dagboek!